fredag 24. januar 2014

Produksjonen er innstilt


Jeg har fått en del spørsmål om hvor butikken min har blitt av. Jeg har ikke lagt ned butikken, men pga synet mitt, har jeg valgt å innstille produksjonen inntil videre. Jeg ser ikke godt nok til å lage smykker og må derfor vente til jeg har fått nye briller.

Det har vært litt vanskelig å komme tilbake til den vanlige dietten min etter sykehusoppholdet. Jeg må virkelig konsentrere meg for å spise riktig på det riktige tidspunktet. Jeg regner med at det vil gå seg til etterhvert.

I dag skal jeg på postkontoret og hente ut en veske fra Nelly. Jeg har bestilt meg en ny veske. Jeg er ikke fornøyd med den hverdagsvesken som jeg har og Mulberry-vesken bruker jeg ikke om vinteren pga at jeg er redd for å få saltsprut og skitt på den. Derfor trenger jeg en ny. Om jeg beholder den nye vesken, får jeg vurdere når jeg har hentet den. Jeg må jo se hvor praktisk den er i bruk.

Den er kanskje i minste laget til mitt bruk, men jeg får se. Den var heller ikke så dyr. Den er fra Versace Jeans og kostet kun kr 1 600,-, sånn cirka.

Jeg får løpe avgårde. Er litt spent...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.