torsdag 2. januar 2014

Porno...?

Har jeg fått tilbud om dette nå?

Jeg var som snarest inne og sjekket kommentarene som ligger under innleggene her på bloggen og under nettsøppel dukket det opp en merkelig kommentar med en mengde linker. Bl a stod det "porn" på en av nettadressene. Tror vedkommende at jeg er dum??? Jeg klikker aldri på slike linker - uansett hvor mange som blir lagt inn i kommentarfeltene. De blir slettet tvert.

Det er kanskje noen som er dumme nok til å klikke på slike ting, men Moffeliten hører ikke til blant disse.

Jeg godtar heller ikke kommentarer som er negative. De blir ikke slettet, men lagt i en egen mappe slik at jeg kan svare på disse litt senere, hvis jeg finner det for godt.

Slik er det vel i data-alderen. Useriøse finner kontakt-informasjon overalt og pøser på med spam der de kan komme til. Jeg skjønner ikke at noen gidder å holde på med dette. Hadde ingen trykket på slike linker, tror jeg slikt ville ha forsvunnet av seg selv.

Mine kjære venner. Ha ett nyttårsforsett om at dere ALDRI skal gå på slike spam-mail og svindelforsøk fra noen som utgir seg for å være banken din. Får du en mail vedr. personopplysninger, IKKE KLIKK PÅ LINKEN. Klikk heller ikke på linker fra aktører du ikke er helt sikker på.

Ha en fortreffelig dag alle sammen §:o)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.