tirsdag 14. januar 2014

Vegetar-wok


I dag ble det en deilig vegetar wok til middag. Det er utrolig hvor lett det har vært å gå over til å ikke spise kjøtt og fisk. Jeg regner med at det kommer til å gå greit, hvertfall frem til sommerferien, da vi skal til Sverige. Det eneste de har å tilby en veg på hotellet, er vegetarburger, vegetar-lasagna, som forøvrig er uspiselig og salat med kjøtt/fisk. Det jeg får gjøre da, er å bestille salaten og plukke av kjøttet/fisken.
De har jo salatbuffe, men den er kun ment som side-salat til middagen. Jeg kan jo bestille middag og spise potetene og salaten. Da tror jeg det skal gå greit.

Etter at jeg sluttet å spise animalsk, føler kroppen seg lettere, humøret stiger og metthetsfølelsen varer mye lengre. Jeg er heller ikke så trøtt som jeg pleide å være.

Nå skal jeg snart sette inn i oppvaskemaskinen samt ta ut klevask fra vaskemaskinen og legge inn en ny dose med klær. Jeg "samler" alltid opp klær slik at jeg har en full maskin før jeg starter klevasken.

Her er oppskriften på vegetarwoken:




Gulrot
Blomkål
Brokkoli
Gul paprika
Grønn paprika
Rød paprika
Sukkererter
Hvitløksbåter
Aromasopp
Teriyaki saus
Sesamfrø
Bønnespirer
Koriander
Litt usaltete peanøtter
Oliven (eeelsker oliven!)

Dette blir en kjempegod wok.

I går bestilte jeg Vegetarkokeboken og jeg gleder meg til å gå igang med kokkelering på kjøkkenet.

Ha en fin dag videre folkens.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.