tirsdag 6. august 2013

Bedre idag...

Heldigvis har jeg det litt bedre idag. Feberen er borte og det er svimmelheten min også, så nå er jeg i full gang med å sortere klevask. Jeg fatter ikke at jeg klarer å forbruke så mye klær. Det ligger 4 svære hauger på gulvet og jeg skulle virkelig ønske at vi hadde tørketrommel akkurat nå, men jeg regner med at jeg kommer til å holde på med vasking og tørking i 14 dager nå (hurra!).

I går føltes det som om jeg var iferd med å stryke med. Pga av feber og allmenntilstand, ble blodsukkeret helt rabiat. Det var helt umulig å få det opp på et noenlunde normalt nivå. Det bare falt og falt.

Grunnen til at blodsukkeret mitt er litt småkrakilsk, er at jeg kjører en ganske så tøff slankekur for tiden. Hva den slankekuren går ut på, har jeg ikke lyst til å si noe om fordi jeg regner med at noen kommer til å bli ganske så rystet. Den virker hvertfall som en kule og jeg gleder meg til å komme ned i str 38 igjen.

Hvorfor jeg kjører så hard kur, skyldes at jeg skulle ha på meg en bukse som jeg kjøpte rett før ferien og jeg klarte ikke å få den på meg...! Derfor fikk jeg et skikkelig slankesjokk og gjør det jeg kan for å komme ned. Vi går veldig mye turer, men det har ikke blitt noe de siste dagene pga allmenntilstanden min.

Regner med at den bedrer seg fra mandag av...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.