torsdag 1. august 2013

Spyling

Jaha, nå er det ikke tennene det er noe galt med, men ørene. Vi var ute og gikk en lengre tur i kveld og mens vi gikk, ble jeg utrolig svimmel og kvalm. Jeg har dotter og et voldsomt press i ørene, så jeg lurer på om jeg må ta en tur til legen og få spylt dem.

Det er maaange år siden jeg gjorde dette og det er nok på tide igjen. Jeg håper hvertfall at det er skitt som gjør det.

Det var en fantastisk spasertur. Det småregnet, men det gjorde ingenting. Sommerregn er bare sunt for kropp og sjel. Og det duftet grønt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det på en annen måte. Da vi var på vei tilbake igjen, droppet vi innom Meny slik at jeg fikk kjøpt meg litt salat til morgendagen. Vi har nå fått beskjed av legene våre at vi MÅ ned i vekt pga helsen vår. Min vekt er nå 66,7 kg og det er jo til å dø av og jeg haaater å være så feit. Nå har vi kjørt denne kuren en stund, men jeg venter noen dager før jeg går på vekten igjen. Har ikke lyst til å veie meg hver eneste dag fordi noen dager har jeg mer vann i kroppen enn ellers og det vises jo på vekten.

I morgen skal jeg en tur inn til sentrum for å shoppe litt. Vi skal ha nytt sengetøy og jeg skal kjøpe en engel til nattbordet samt peoner, som skal settes i noen krukker som skal står på soverommet. I tillegg skal jeg se om jeg kan få tak i kulørte steiner til fontenen. Jeg vet at det er en steinbutikk i Gågaten, så imorgen skal jeg fråtse i stein.



Jeg er faktisk så ørsken nå, at jeg er nødt til å komme meg til sengs, så vi hørs i morgen.

Godnatt alle sammen.

1 kommentar:

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.