onsdag 13. august 2014

1. innlegget...

Dette er det første innlegget på den nye datamaskinen. Endelig har gamle-tøtto funne litt frem på denne nymotens Window8, som skulle være enklere i bruk, men er det motsatte. Jeg er fremdeles ikke trygg på maskinen og jeg mangler en del programvarer for å komme på hugget. Bl a Office-pakken og Photoshop, men når det er ordnet og jeg har fått flyttet alle filene fra den gamle maskinen til denne, er jeg klar for videre kamp.

Tastaturet er ganske uvant og jeg som er vant med å skrive uten å se på tastaturet, får noen ganske merkelige setninger, hehe...
Senere i dag skal jeg avgårde og hente musen, som ligger på Meny. Jeg bestilte den i forgårs fra MPX og i dag kom den. DET er fort det. 

Siden jeg har hatt så vondt i ryggen og fremdeles har store smerter, har jeg ikke fått unna alt rotet mitt i stuen, men jeg skal forsøke å få det unna i løpet av dagen og moregendagen. Jeg blir handlingslammet når det er mye som skal gjøres og har en tendens til å sette meg rett ned og se ut i luften. Selv om jeg har ganske vondt nå, MÅ jeg bare gå igang i hjemmet og få det opp på et akseptabelt nivå. Etter at jeg er ferdig med disse kjedelige greiene, skal jeg fotografere litt nye smykker og andre ting som jeg skal ha på bloggen.

Jeg er håpløs når det kommer til å rydde,
men jeg er veeeldig flink å rote.

Så en ting er jeg hvertfall god på...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.