lørdag 16. august 2014

Nytt fra Rikshospitalet, eller et annet sted...

I dag fikk jeg telefon fra min mor om at min bror var kommet hjem til Bømlo, eller "Gokk" som han kaller det (egentlig kaller han det noe annet...). Hehe. Han trives ikke der i det hele tatt og har nå et lite ønske om å flytte nærmere Oslo og det synes jeg er fornuftig av han. Da har han alt innen rekkevidde, også Rikshospitalet hvis det skulle skje noe.

Han ble utskrevet fra sykehuset i går og har reist hele natten og kom hjem i dag formiddag. Nå må han ordne huset. Siden han måtte reise i full fart da han fikk telefonen fra sykehuset, ble jo maten i kjøleskapet liggende og der har det nå ligget i nesten 3 måneder, så han har litt å gjøre hjemme. Han har også fått med seg en mengde medisiner som han skal ta. Om han må ta disse medisinene resten av livet, vet jeg ikke.

Nå skal han en tur på butikken for å handle og han har 20 minutter å gå før han er der. Jeg vet ikke om jeg liker at han hiver seg ut i fysiske utskeielser, som å gå så langt når han har vært gjennom en slik alvorlig operasjon, men han vet jo det best selv. Jeg forstår godt at han vil flytte når han bor så langt borti Gokk som han gjør.

Jeg hadde aldri klart å bo langt uti ødemarken. Tror jeg hadde klikket totalt hvis jeg hadde gjort det. Det MÅ være nær butikker om ikke mer så en matbutikk. Jeg har sagt til han flere ganger at han burde se å få seg sertifikat, men han trives med å gå og så lenge det ikke går utover helsen, er jo det bare positivt.

Vi ønsker han hvertfall velkommen hjem og ønsker han lykke til med den nye, spreke nyren.

You Go Bro'!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.