tirsdag 26. august 2014

Gave til en liten jente som ikke er født enda

Den siste tiden har jeg så smått begynt å lage smykker igjen. Ikke i noen stor skala, men litt har det blitt. Det siste prosjektet mitt har vært å lage en liten gave til en jente som kommer om ikke så altfor lenge.

Det er ikke i familien og heller ikke venner, men det var til noen jeg kjenner. Siden jeg glemte å spørre henne om jeg kunne få lov å skrive hvem dette var til, har jeg valgt å la være siden dette er et profesjonellt forhold.

Jeg synes det er utrolig gøy å lage slike gaver. Det var til denne gaven jeg trengte de sikkerhetsnålene som jeg har mast om den siste tiden. Jeg klarte ikke å få tak i disse i den riktige størrelsen noe sted, men jeg fikk en lys ide og sjekket noe strikketøy som jeg hadde liggende og der fant jeg en liten, rosa sikkerhetsnål i perfekt størrelse.

Jeg har nå bestilt en pakke med 100 slike, forhåpentligvis i riktig størrelse. Det var ingen små, blå sikkerhetsnåler på Ebay, men jeg skal følge med fremover og passe på å hive inn en bestilling på disse når jeg ser de er lagt ut.

Her er hvertfall gaven og jeg håper at mottakeren kan bruke pynten/smykket. Det er beregnet til å henge på barnevogn/seng, men jeg kan også sette på lenke, slik at det kan brukes som halssmykke.

Gaveesken er også håndlaget.