fredag 14. desember 2012

På plass

Nå sitter jeg på pikerommet mitt med en god kopp kaffe og varme på ovnen. Det var svært usikkert om jeg kom til å reise i dag da jeg hadde et kraftig anfall i 5-tiden i natt, med sprelling, kramper og andre ting som hører til. I tillegg har jeg hatt utrolig vondt i magen (følinge-mage) samt at jeg fikk en koffert i hodet da jeg skulle inn i skapet mitt hjemme.



Her i Rosendal er alt som det pleier å være, både på godt og vondt (helst det siste...). Det er, som jeg sikkert har skrevet før, en utrolig overgang for meg når jeg kommer inn her. Jeg trives så sinnsykt mye bedre i byen. Der er det masse folk å prate med, mange steder å gå, gode restauranter og kaffebarer og ikke minst SHOPPING-MULIGHETER. Noe som det dessverre er svært lite av her inne.

Det var ganske greit på båten i dag, selv om den så og si var helt full. Tror det var 4 ledige seter. Det var jo litt sjøgang og det var utrolig morsomt. Båten hoppet og sjanglet og undertegnede satt som en liten unge og koste seg skvett glugg ihjel. Jeg får håpe det blir like mye sjøgang på tibakeveien...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.