torsdag 13. desember 2012

STRESS! og litt shopping...

Himmel! Jeg går snart rundt meg selv. Er ultra-stresset for tiden. I går var jeg til frisøren min i Fyllingsdalen. Klarte selvsagt å komme for seint fordi jeg måtte ordne en del ting i sentrum før jeg dro dit, men nå er hvertfall håret klar for julefeiring selv om det som befinner seg under håret ikke er det.

I morgen er jeg nødt til å dra til Rosendal - desverre-. Det kommer til å gå noen dager før jeg er tilbake i Bergen. Det er Oscar som skal bades og klippes og da trenger jeg både lørdag og søndag. Jeg får ikke sjans til å dra hjem før på mandag.
Dagen etter skal vi en tur til Fitjar for å levere julepresanger. Det gleder vi oss til. Det er nesten blitt en årlig tradisjon. Desverre blir det bare en snartur da vi må komme oss hjem igjen for å fortsette med alt som skal gjøres til jul.

I dag må jeg en tur til sentrum for å hente ut medisiner. Er nesten tom for insulin. Siden jeg ikke disponerer bilen, må jeg ta bussen. På veien hjem skal jeg innom posten på Valla for å hente ut en pakke før jeg drar hjem for å pakke noen småting jeg skal ha med til Rosendal. Seinere i dag skal vi handle noe av maten til jul. samt sende julepakker. Jeg er ikke så fysisk og psykisk sterk, så det skal ikke så mye til før jeg får en knekk og det irriterer meg noe voldsomt. Jeg vil være like sterk som da jeg var 20, men pga av medisiner og alder (hm...), er jeg ikke slik jeg var for 30 år siden.

Anyway, her er bildene fra shoppe-turen jeg var på:

CMYK


Din Sko

Nå får jeg løpe videre til neste gjøremål. Har ikke pustet siden november og kommer heller ikke til å gjøre det før i januar...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.