tirsdag 15. mai 2012

Veldig sliten optimist

Jeg får vel kalle meg en optimist selv om jeg er en evig realist. Det er ENDELIG meldt kjempevær. Håper det virkelig kommer når det er varslet da.
Var jo en tur til sentrum i går fordi jeg skulle til tannlegen. Det var altså så innihampensinnsvakt kaaaaldt. Jeg hadde tatt på tjukk vinterjakke, lue og hansker, allikevel frøs jeg.


Er veldig sliten og en smule nedfor i dag allikevel. Jeg verker fremedeles tannverk og lurer på om syndebukken kan være en annen tann med en fylling som burde blitt skiftet ut. Har tatt en smertestillende, men den virker ikke skikkelig. I tillegg har jeg så lyst til å hente Oscar, men jeg kan ikke akkurat nå og det gjør meg veldig fortvilt, stressa og nedfor. Det er litt uenigheter mellom min mor og meg om oppdragelsen/korrigeringen av han når det gjelder ting som han har gjort og som han ikke får lov til.
Jeg blir helt matt av dette. Skulle så sårt ønske å ha han hos meg, men han må trenes litt når han kommer hit, ellers må han ha en barnevakt. Jeg rekker ikke trene han mellom alle legetimene og alt det andre som står på planen fremover.

En ting vet jeg: Jeg skal ALDRI ha hund igjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.