tirsdag 1. mai 2012

På Plantasjen

Vi var en tur på Plantasjen igår for å se etter hagemøbler. De har et stort utvalg og det var mye fristende å se. Desverre har vi ikke så stor plass, så det blir 2 stoler og ett bord, men bare en får noe å sitte på og at en har mulighet til å jobbe/spise ute, får en være fornøyd.

Det vi IKKE var fornøyd med, var betjeningen, eller rettere sagt mangel på betjening. Jeg har aldri sett på maken til elendig service. Vi ville spørre om en sak og henvendte oss til en dame, som antagelig var den eneste som var "på gulvet" igår. "Det står borti en av reolene", var svaret vi fikk. Hun gadd rett og slett ikke være med oss bort for å se på regntrekkene som vi lurte på. Vi ville jo vite hvilke av alle de som lå der som hadde passet det stol/bordsettet som vi hadde sett på.
Vi gikk rundt og leitet etter andre å spørre ganske lenge, uten å se en sjel. Nå blir det til at vi mest sannsynlig IKKE kommer til å handle der igjen pga servicen. Jeg har aldri sett på maken.

Det stod jo forskjellige typer utegriller der. Hva med de som skal ha seg en stor grill og det ikke finnes noen å spørre? Jeg hadde aldri kjøpt en grill uten først å ha snakket med noen som hadde peiling...

De burde skamme seg...

Moffeliten prøver hagemøbler

...og agerer torgkone

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.