torsdag 10. mai 2012

Rektor setter grenser

Endelig en rektor som setter grenser og forbyr "usømmelig" opptreden. Han har lagt ned forbud mot sexy klær, banning, og videoer med sexy innhold i skoletiden, men hva skjer?

Joda, foreldrene til elevene tropper opp på skolen og krever en forklaring. En av foreldrene klaget på at poden ikke fikk lov til å se videoer og filmer med lettkledde jenter i skoletiden. Hva i himmelens navn??? En går på skolen for å lære, IKKE for å se på nakne damer. Tiden du tilbringer på skolen skal brukes til læring. Det er ikke rart at skolen er blitt som den har blitt når foreldrene skal blande seg inn i alt.
Vi hadde også forbud og påbud da jeg gikk på skolen for ca 100 år siden. Bl.a husker jeg at det var forbudt med tresko og i en periode ble det forbud med klær laget av flagg. Det ble også kravd at vi reiste oss opp ved pulten når rektor kom inn i klasserommet.

Jeg tror ikke dagens ungdom tar skade av forbudene som er nevnt i artikkelen under. Heller tvert imot. Jeg kan ikke skjønne at de skal klare seg i arbeidslivet når den tid kommer, hvis de ikke kan godta litt forbud/påbud i hverdagen.

Her er hvertfall artikkelen:




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.