fredag 22. mars 2013

And...It's MINE

Haha, endelig vant jeg en av de dyre auksjonene også. Hadde jeg visst hvordan budsystemet på Ebay virker, hadde jeg vunnet det andre opphenget også.
Vel, ble den dyr, $85,00, men skitt la gå. Den er fin og jeg skal virkelig forsøke å lage et nydelig halsbånd som kler anhenget.


Våknet opp idag med over 32 i blodsukker. Jeg er så redusert at bare å gå fra sofaen til kjøkkenet gjør meg andpusten. Håper blodsukker dropper til 5, slik at jeg kan røre litt mer på meg etterhvert.

Jeg har også bestilt legetime til tåen min. I går verket den sånn at jeg måtte ta meg en Paralgin bare for å kunne gå på gulvet. Heldigvis hjalp den. Jeg blir jo veldig irritert fordi jeg har kjøpt både treningsvideoer og step-kasse eller hva det nå heter, for å bli både sprerker og slankere, men bruken av disse står på vent. Jeg håper virkelig at tåen kommer seg snart. Jeg har jo kjøpt en del sko som jeg skal ha på meg når våren og sommeren kommer, men slik som den idiotiske tåen oppfører seg for tiden, har jeg ingen sjangs for å bruke dem.

Vi får håpe at den flinke fastlegen min finner ut hva som er feil og klarer å fikse det...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.