lørdag 16. mars 2013

Skiftet forum

Pga alle stygge kommentarene som kom på et innlegg som jeg hadde på et ganske så kjent forum, har jeg nå skiftet diskusjonsforum. Jeg var driitlei alle fjortisene som gikk til angrep på meg fordi de mente  at jeg var skyld i det som hadde skjedd, selv om jeg bare var et ufrivillig vitne. Enkelte forum burde vært stengt for så unge mennesker. Jeg regner med at det finnes et uttal andre forum som passer disse barna bedre.

Siden jeg begynte å bli hetset og til og med ble truet via mail,  fikk jeg nok. Hva er det som egentlig plager slike mennesker? De må da for pokker forstå at det må være lov å spørre om råd uten å bli verbalt halshugget. Jeg tror ikke disse barna helt forstår rekkevidden av sine handlinger og jeg regner med at noen av disse som skrek høyest, også var de som skriker høyest MOT mobbing.


Ungdommer av i dag vil være så politisk korrekte og tåler ikke andres meninger uansett hvor ukorrekte disse meningene er. Det er mye jeg ikke er enig i, men jeg godtar at det er lov til å ha sine egne meninger om ting, uten at de skal bli hetset.

Når det gjelder det nye forumet, ønsker jeg ikke å opplyse om det her. De som er interessert får heller lete det opp. Det som er trist, er at jeg har vært nødt til å fjerne mail-adressen som jeg hadde på siden her pga av alle de stygge mailene som jeg mottok.

Jeg får se hva som skjer videre. Når det gjelder politi-anmeldelsen, har jeg i samråd med min advokat, valgt å vente litt. Vi regner med at det kommer til å roe seg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.