mandag 3. februar 2014

Ble spådd igår


I går var det en som søkte etter prøvekaniner vedr tarot-spåing. Nå har jeg aldri trodd på spåing og kommer aldri til å gjøre det, men bestemte meg for å forsøke bare på gøy.

Dette ble resultatet:

"Du skal ikke ta mer enn det som nødvendig er. Kan enten bety at du ikke skal forsyne deg for mye, være såkalt grådig, uten at jeg mener noe negativt ved det og at du skal leve side om side med den/de uten å gå bananas."

"Begge kortene ser ut til å støtte opp om hverandre, så jeg antar at det har noe med mat å gjøre, eller til noe annet som du har god tilgang på. Ikke misbruk/overforbruk de ressursene. Ta bare det du trenger og kom heller tilbake for mer etterhvert".

Dette er meg i et nøtteskall. Av folk som HAR stått meg nær (har fjernet meg mer og mer fra disse) har jeg blitt kalt både overfladisk og arrogant. Jeg har dyr bil, dyre vesker og dyre klokker. Jeg setter pris på status, det har jeg alltid gjort, men ser ikke på meg selv som overfladisk for det. Har jo fått høre via en tredje-person at en kalte meg nettopp overfladisk og arrogant. Det får stå for hans regning. Slike personer driter jeg en lang marsj i.


Skal jeg være ærlig, har jeg faktisk ingen tro på slike spådommer. De snakker kun på generell basis og slike setninger kan jo passe på hvem som helst. Jeg synes bare det er gøy å forsøke en gang. Vet man hva det går ut på, kan det ikke skade.

Hørselen er tilbake
Dere ANER ikke hvor deilig det er å ha hørselen tilbake. I forgårs holdt jeg på med neseskylling halve dagen, og det hjalp selv om jeg ikke hadde særlige forhåpninger om det. I går kom det en masse slim i munnen min og jeg regner med at det har vært en slimpropp eller en eller annen form for infeksjon i øret en plass.
Nå smeller det som bare juling i øret hver gang jeg svelger, men jeg regner med at det vil gå seg til etterhvert.

Deilig er det uansett.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.