fredag 21. februar 2014

Er nå møkklei...

Jeg er ordentlig driiiitlei denne farsotten på facebook nå. Jeg fatter ikke hva folk tenker på.

HVORFOR POSTER DERE BILDER AV DYR SOM BLIR MISHANDLET????

Hva oppnår dere med det? Jo, bare at folk føler avsky over det de er nødt til å se fordi de plutselig har en fb-venn som poster disse bildene. En kan like gjerne google mishandlete dyr og se bildene der, hvis en absolutt har så trang til å se slike bilder.

Er dere klar over hva slike bilder gjør med folk? Slike bilder forsvinner aldri fra hodet og man kjenner seg maktesløs for hvordan kan man hindre at f eks en hund blir mishandlet og fotografert? Det sier jo seg selv at man ikke kan gjøre noe i det øyblikket dette stakkars dyret blir mishandlet.

Det er vondt å se et slikt bilde og uansett hvilken grunn dere har til å gjøre det ("vet dere hvem som mishandler denne hunden?" "hjelp oss å finne denne mannen"), rettferdigjøres ikke dette ved at dere poster bildet. De som poster slike bilder, er etter min oppfatning, deltakere i dyremishandlingen på lik linje med de som begår den. Herregud, det er jo en grunn til at mishandlerne legger ut slike bilder på internett og de er sikkert veldig stolte av at bildene deres blir delt alle veier.

Tenk litt over dette. Vær så snill.

Ingen kommentarer: