fredag 14. februar 2014

Kan noen hjelpe meg?

Jeg trenger en smule hjelp slik at jeg komme meg opp om morgene og få på meg klær før halve dagen er gått. Jeg har forsøkt inntil flere ganger, uten å ha noen større suksess.

I dag planla vi å gå tur i ett-tiden, men den planen ble kvalt på grunn av på grunn av morgenen. Jeg hadde føling i natt, men den var ikke verre enn at jeg selv våknet av den.











Moffeliten, et skummelt syn om morgenen...
Oi! Nå fikk vi plutselig blomster på døren. Jeg ble en smule forvirret da ingen av oss har bursdag og vi inget jubileum. Jeg ringte leverandøren, men de kunne ikke hjelpe meg. Jeg tenkte kanskje at de var levert til feil adressat.
Etter å ha tenkt oss noen ganger rundt, kom vi til at det måtte være fra et ektepar, som bor her i sameiet. Min kjære kjørte konen til sykehuset da hun skulle til noen undersøkelser. Det kan bare ikke være fra noen andre. Vi ble hvertfall kjemperørt av blomstene. Det var en bukett med rosa valmuer og jeg eeelsker valmuer.

Det som er så vakkert med disse blomstene, er at knoppen er ganske grov og hard, men når den åpner seg, kommer det frem et aldeles nydelig ballettskjørt av en blomst, som vaier så vakkert når det blåser.



I går fikk jeg "nytt" hår. Denne er ikke beregnet på hverdagsbruk. Det er den altfor krøllete til.
Dette er "fest-hår". Akkurat nå er den veeeldig svær, men jeg har sprayet den litt med balsamspray,
slik at den forhåpentligvis retter seg ut med tiden.

Det er en del som synes jeg er tåpelig når jeg bruker slikt hår og jeg har fått høre flere ganger at det ser "feil" ut. So what? Jeg liker å ha det sånn og trives med alt håret. 

Nå skal jeg slappe litt av før jeg finner sengen, så vi ses imorgen.

Sweet dreams...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.