mandag 17. juni 2013

Kontrollering og manipulasjon

Det ringte en person for noen minutter siden og ville vite hvilken adresse jeg hadde sendt noen smykker til. Da jeg sa ifra at jeg ikke kan gi ut adresser til kundene mine, ble vedkommende pottesur og slengte på røret etter å ha sagt et surt "hadet". Denne personen er en i omgangskretsen min og vedkommende har forsøkt mange ganger å manipulere meg til å gjøre ting for vedkommende, selv om denne personen hadde klart det fint selv. Når vedkommende ikke har lyst til å gjøre ting som krever en liten smule anstrengelse, ringer vedkommende til meg og spør om jeg kan gjøre dette for han/henne.

Jeg er så driiitlei av disse kontinuerlige forsøkene på manipulering og kontrollering og det blir bare verre og verre ettersom tiden går. Jeg har vært "svak" tidligere og alltid sagt ja, men nå orker jeg ikke så mye mer av dette. Jeg har mitt eget liv og leve og er lei av det som jeg kaller for terror-ringing hvis ikke jeg har tid til å svare. Da kan vedkommende ringe meg opp til 30-40 ganger på en dag. Det skjedde ved ett tilfelle og jeg hadde ikke tid til å svare på telefonen akkurat den dagen.

Å forsøke å si ifra på en pen og skikkelig måte hjelper ikke. Jeg har ikke før fått sagt første setningen før vedkommende, som ikke tåler kritikk, men som mener at JEG skal tåle det, slenger på røret.

Jeg har mange ganger lurt på om jeg skal bryte kontakten helt, men har ikke vært tøff nok enda.

Vi får se...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.