lørdag 15. juni 2013

Moffeliten har gått i vranglås

I dag skjedde det noe merkelig. Vel, egentlig var det ikke så merkelig når det gjelder meg. Dette skjer innimellom.

Jeg gikk nemlig i vranglås. Rolf og jeg tok oss en tur til Oasen kjøpesenter for at jeg skulle få hente noen sko som var lagt av til meg og i tillegg kjøpe støttestrømper og andre ting på apoteket.

Med en gang jeg kom inn i senteret, merket jeg at det skjedde noe som ikke var helt bra. Snakker om Dr Jekyll og Mr Hyde. Jeg ble direkte sur og nektet plent å gå inn i en eneste butikk. Humøret skiftet fra glede til sinne og agressivitet. Jeg var så agressiv at jeg nektet å svinge unna folk som kom i mot meg. Jeg gikk rett på dem og sendte dem et rasende og hatefullt blikk i det de passerte.

Det var rett og slett som en annen personlighet overtok meg totalt. Jeg har et veldig press på meg for tiden og i tillegg utrolig travelt, som dere kan se i kalenderen i et tidligere innlegg. Jeg tror faktisk det er det som gjør at den dårlige siden min kommer fram. Jeg ga beskjed om at jeg ikke vil ha de skoene likevel. Bare fordi jeg var så agressiv.

Etter at jeg kom hjem igjen, har jeg det litt bedre og den gode gamle Moffe har begynt å komme til overflaten igjen og jeg håper at hun holder seg der en stund nå...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.