søndag 30. juni 2013

Turen til Askersund

Selv om vi hadde ferie- og YES!-følelsen da vi reiste hjemmefra, ble det en litt miserabel tur pga regnet.Det regnet både til Asker og Askersund og det er ikke nye hyggelig i det hele tatt. Da vi kom til Ørje, regnet det sånn og jeg var så sur pga dette, at jeg rett og slett ikke orket å gå ut av bilen, så jeg hadde ingen "gåpause" før jeg kom frem til Askersund.

Jeg tok litt film på veien og her er resultatet. De ble hvertfall sånn noenlunde. Jeg skal redigere dem bedre når jeg kommer hjem.


En av hallene i Lærdalstunnelen

Litt regn skader ingen.
Så lenge man sitter i bil...

Rett over grensen kom vi over et forrykende regnvær. Det er ikke det som er på videoen over, men et annet. Vi kjørte i 110 km/t, men det regnet sånn at vi var nesten nødt til å stanse bilen. Det var null sikt. Dessverre fortsatte regnværet frem til Askersund, men nå ser det ut som om vi kommer til å gå en god periode i møte. Uti uken er det meldt full sol og 26 grader. Gjett om Moffeliten gleder seg! Trenger denne temperaturen så sårt, så sårt.

Før vi dro på fredag, stakk jeg innom neglesalongen og fikk fikset ene neglen som var gått av. Jeg ser at den nye er mye tynnere enn de andre, så jeg er veeeeldig forsiktig med den.

Moffeliten og bilen 
på taket av Bygarasjen før avreise

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.