fredag 21. juni 2013

Travel dag foran meg

Hvertfall for meg. I dag er det B12 injeksjon igjen. Jeg er også nødt til å huske å løpe innom en skobutikk for å få tak i såler i str 35 i tillegg til at jeg må innom Glitter for å få tak i noen hårbøyler (fine å bruke når jeg sminker meg, eller bare vil ha håret bort fra ansiktet, men jeg roter dem alltid bort). Etterpå var planen å møte en kamerat i byen. Jeg sendte ham en melding igår fordi han lurte på om han kunne komme å besøke oss på søndag, men siden vi er travelt den dagen, lurte jeg på om vi kunne møtes i byen idag istedet. Han har ikke svart og det er sjelden at han svarer på mine meldinger av en eller annen merkelig grunn. For en stund tilbake, eller det var egentlig for lenge siden, sendte jeg ham en melding, men mottok ikke noe svar. Da jeg endelig fikk tak i ham, svarte han at ikke gadd å tekste meg. Jeg hadde ikke mast på ham og det var et enkelte spørsmål om vi skulle ta oss en bydag.

Jeg synes at det er trist at noen behandler sine venner på den måten. Som noen av dere kjære lesere sikkert har sett, har jeg skrevet om dette vennskapet i et tidligere innlegg, så jeg sier ikke så mye mer nå.


I dag blir det også TREKNING I KONKURRANSEN. Jeg var så dårlig i går at jeg ikke klarte å være foran kamera. Trekningen vil skje rundt kl 20 og vil bli lagt ut med en eneste gang etterpå.



Jeg skal også fortsette med klesvasken samt rydde arbeidsbordet. Siden det tok så lang tid før bruden fikk de anhengene som jeg nevnte tidligere, var jeg nødt til å lage 2 nye for å ha dem i bakhånd hvis Posten ikke leverte den opprinnelige pakken innen rimelig tid.


I morgen skal jeg legge ut litt bilder av sakene som jeg har shoppet til ferien. Jeg har også fått meg "nye" øyenbryn. Jeg var innom hudpleiesalongen igår for å fikse det. De brynene jeg hadde så ut som julenissens bryn.



Jaja, jeg får løpe videre. Det neste som står på programmet nå, er tannpuss og sminking.

Ha en fin dag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.