mandag 16. juni 2014

Fysioterapi. Hva ville dere gjort i denne situasjonen?

Så var første time hos fysioterapeuten unnagjort. Siden det var første gang, var det kun litt prating og registrering. Fysoterapeuten var dyktig hun. Jeg hadde ingenting å utsette på henne, men det var selve senteret og opplegget der jeg reagerte på. Jeg ble veeeldig i tvil om jeg hadde lyst til å gå der da jeg satte foten innenfor. For det første, var parkettgulvet grått av skitt, alle som jobbet der nærmet seg pensjonsalder, treningsutstyret deres så utdatert og svært slitt ut og et datasystem, hadde de ikke. Alt foregikk på papir. De hadde de gode gamle journalene i ringpermer og avtalebok. Inne hos fysioterpeuten fantes det heller ingen stol å sitte på. Jeg måtte sitte på undersøkelsesbenken mens hun intervjuet meg.
Hadde hun ikke virket så dyktig, hadde jeg nok bare gått derfra, uten time. Nå er jeg derimot i et veldig dilemma. Hva ville dere gjort? Blåst i at det var skittent og nedslitt og fulgt opp timene, eller bare avbestille timene og forsøke å få en henvisning til et annet fysioterapiklinikk?

Hvis jeg fortsetter på denne klinikken, ble vi enige om balansetrening og styrketrening, da jeg ikke har noe av disse to tingene i kroppen, men i brevet fra kiropraktoren min, sto det at jeg skulle ha massasje, varmebehandling og slyngetrening og disse to tingene samsvarer jo ikke. Kiropraktoren mener at jeg skal myke opp de vonde musklene som drar ryggsøylen ute av stilling, men så kommer fysioterapeuten og bestemmer noe helt annet.

Så dere skjønner sikkert at jeg trenger hjelp til å bestemme meg

2 kommentarer:

  1. Jeg ville nok bedt om å få skifte sted tror jeg! Blant annet fordi jeg ville hatt den behandlingen som var foreskrevet av kiropraktoren. :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for svar. Det er akkurat det jeg tenkte også. Liker ikke at fysioterapeuten endrer på ting. Jeg skal ta en time og så skal jeg se hva som skjer videre.
    Jeg var så dum at jeg leverte fra meg henvisningen. Glemte å ta kopi av den, men jeg får se om ikke jeg kan få en ny over ferien §:o)

    SvarSlett

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.