tirsdag 24. juni 2014

Pakking -AAARGH!


Og man pakker og man pakker, men blir visst aldri ferdig. Endelig er jeg blitt enig etter flere store krangler med meg selv, hvilke antrekk jeg skal ha med meg. Det blir litt i år også, men jeg føler at jeg er blitt flinkere. Det ser ut til at jeg klarer å begrense meg til kun en koffert samt en bag og en beauty bag, som forøvrig ikke er særlig beauty lengre. Jeg tar med ca 4 sko, 3 - 4 bukser, litt gensere, t-skjorter og topper, som kan mikses med buksene og skoene. I tillegg har jeg 3 - 4 jakker til diverse formål.

Dosettene er iferd med å bli fylt
Sånn delvis enig.
Den lyseblå genseren blir byttet ut med hvit topp og hvit dressjakke
Min søte pysjamas.
Kjøper alltid en ny foran hver sommerferie
Smykkene må matche antrekket
Min flotte koffert.
Bryllupsgave fra min kjære
Klar til å fylles
System i kaoset...
Jeg har også en fin sommerkjole som skal pakkes ned, men for øyeblikket henger den på en klehenger i vinduet. Jeg må jo ha et passende antrekk hvis vi skal feire bryllupsdagen vår. Vi har bomulls-bryllup den 29., men da er vi jo på vei til Asker, så vi feirer nok heller i Askersund når vi har kommet fram dit.

Status:
Fotobagen er nesten pakket, kofferten er nesten pakket, bagen er nesten pakket og beauty-bagen er nesten pakket. Nå skal jeg kaste meg over soverommet og bytte på sengen. Synes det er greit å ha et nogenlunde rent sengetøy når vi kommer hjem fra ferien.

Jeg hadde en skrekkopplevelse idag, men jeg har faktisk ikke tid til å fortelle om den nå da vi må fyke avgårde til butikke og få tak i brød før det går tomt.

Ha en fin kveld videre, kjære venner.