tirsdag 17. april 2012

Frisørtimen

Endelig fikk jeg pusset meg opp til våren. Det ble klipping, farging og krølling. Dette kostet meg
kr 1 300,-. Jaja, det får våge seg. Vil man ha en god frisør, får man også betale for det.
Jeg fikk tilbake bob-en som jeg ble så glad i sist. Med mitt tynne hår kan jeg ikke ha langt hår mer. Jeg har såpass tynt hår på bakhodet at skallen viser igjennom. Egentlig skulle kanskje håret mitt vært lysere for at dette ikke skal vise så godt, men jeg kler ikke lyst hår.


I går bestilte jeg hestehalen som jeg (kanskje) skal ha i bryllupet. Jeg angret meg litt da bestillingen var gjort. Ved nærmere ettersyn virker det som om fargen er svart. Nå kunne man jo få denne halen kun i blond, rød og denne fargen som de kaller for Hot Fudge. Ok, jeg får vente til jeg får pakken i posten, så får jeg ta en vurdering da. Det er mulig at den blir sendt i retur.
Jeg spurte hos frisøren om de visste hvor jeg kan få tak i en hestehale i naturhår, men det er visst ingen som fører dette i Bergen. De eneste de kunne anbefale var Glitter, men de har ikke naturhår.

ER DET NOEN AV DERE SOM VET HVOR JEG KAN FÅ TAK I NOE SLIKT, PLEEEASE GI MEG BESKJED!!!!!!

Etterpå ble det middag på Oasen. Jeg hadde forferdelig lyst på Rødspette. Den har vært utrolig god på den kafeen som jeg har pleid å gå på, men nå har de droppet denne til fordel for grillet laks og fish and chips. Jeg ble skikkelig skuffet. Laksen som jeg bestilte var tørr-stekt og uten smak.
Det er litt rart. Hvert år vi har vært i Askersund har vi spist norsk fjordlaks et par ganger på hotellet der vi pleier å bo. Fisken har alltid vært superb. Er litt rart at svenskene er bedre med norsk laks enn de norske spisestedene.


En annen ting som var litt rart da jeg var på Oasen, var at det nesten ikke var folk der kl 1730. Har alle begynt å reise til Lagunen istedet skal tro. Nå driver jo Oasen å bygger ut og en god del av parkeringsplassene er fjernet under byggearbeidet. Håper at det er det som har skjedd. Jeg mener, at det bare er forbigående tørke på senteret...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.