mandag 2. april 2012

Pass

I dag har jeg endelig fått ordnet nytt pass. Reiste herfra da klokken var 13 og var tilbake klokken 16. Det tok sin tid. Da vi drog herifra regnet vi med at det skulle gå ganske raskt. Det kunne da ikke være så mye folk nå i påskeuken, tenkte vi, men da var vi ganske naive. Det var fult med folk der. Jeg tror vi ventet i 1 til 1 1/2 time før det ble vår tur. Det satt et par ved siden av oss som var så frekke å snike seg i køen. De hadde 104 (hun viste meg lappen), men de sa de hadde 94. Det var ganske fristende å si noe, men jeg beit det i meg...


Jeg skal hente passet hos politiet om vel en uke.
Grunnen til at jeg har ventet så lenge, var at jeg ville ha den nye adressen min registrert. Jeg har meldt flytting fra og med 1. april, men det hadde de ikke fått registrert, så nå blir den gamle adressen hengende ved meg i 10 år. Ganske surt. Jeg vil ikke være bekjent av å ha bodd på den adressen i det hele tatt.
Vi kjøpte også babyalarm i dag. Nå fikk du kaffen i halsen, tenker jeg. Neida, vi er ikke ventendes. Grunnen til dette innkjøpet er at jeg skal bruke det til å trene Oscar når jeg en gang får han til byen. Han har lagt seg til å ule hver gang han er alene og det vil jeg ha en slutt på. Derfor fant vi ut at babyalarm må være perfekt. Da kan jeg gå ut og allikevel høre når/om han begynner med lyden sin. Det kommer til å kreve en større innsats fra oss, men vi har stort håp om at treningen vil virke. Han ulte ikke tidligere, så jeg vil tro at det vil gå fort å få han til å slutte med denne uvanen (forhåpentligvis...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.