onsdag 18. april 2012

Nye produkter og litt vår...

Så har jeg fått lagt ut litt nye produkter på Epla. Denne gangen er det 2 par øredobber og 2 ringer. Disse er skikkelig sommerlige og kjempefine til brun hud. Prisen på disse er 60 kr inkludert porto og gaveesker til ringene.





Ellers i dag har jeg gjort litt husarbeid. Er begynt på skrivebordet som ser ut som et bombet område. Mitt i arbeidet tok jeg en liten pause for å komme meg ut og fotografere smørblomstene og løvetannen som har dukket opp. Nå ER det vår.
Fikk også en pakke i går. Det var 3 norske filmklassikere: Brent Jord, Hurra for Andersens og Skjær i Sjøen. Jeg er svært glad i de norske klassikerne. De nye norske filmene liker jeg ikke spesielt godt. Husker da vi hadde kjøpt filmen Lønsj. Vi gledet oss til å se denne filmen siden den hadde fått så mye skryt. Det ble en gigantisk skuffelse. Den var så inni hampen dårlig at den gikk i søpla. Vi klarte ikke å ha den i filmhylla. Handlingen var helt fjern. Vi satt hele tiden og ventet på at handlingen skulle komme igang. Det var rett og slett 90 minutter med begynnelse.
Dette er ikke den eneste filmen som har havnet i søpla. Det hender vi gjør bomkjøp. Da blir det søppelposen.
Så enkelt er det...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.