søndag 1. april 2012

Nytt smykke

I stedet for å gjøre noe fornuftig i går, bestemte jeg meg for å lage enda et smykke. Det ble armbånd og øredobber i antikk bronse med mynter. Portrettet inni mynten er av dronning Elisabeth. Det er rart; jeg har aldri vært glad i bronse tidligere. Har alltid syntes at det ble for "tungt", men nå har jeg dilla på det. Er også begynt på et armbånd i dronningmønster i bronse, men som jeg nevnte i går, mangler jeg noen ringer for å få dette ferdig.




Jeg har bitt meg merke i en sak; Hvorfor er det differanse i fargene når man kjøper smykkedeler fra samme leverandør? Panduro, for å ta et eksempel, har stor fargeforskjell når det gjelder deler i antikk gull. Ørekrokene er helt mørke, mens mellomdelene som brukes til f eks øredobber, er helt lyse. Dette er jo ganske frustrerende. Jeg har merket dette hos andre leverandører også, men det er vel sånt man må leve med.

Litt forskjell?

Jeg fikk foresten en fargeeksplosjon i posten for noen dager siden. Gleder meg til å gå i gang med å lage sommersmykker av disse. Er du på jakt etter smykkedeler anbefaler jeg deg til å prøve Epla. Der har de utrolig mye spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.