tirsdag 3. april 2012

Orkidè

Var avgårde og handlet på Safari i går, da kom vi over en nydelig orkide som vi selvfølgelig kjøpte for 299 kroner. Jeg hadde en mistanke om at dette kunne være lureri siden den var blå, men den var så fin at vi lot det gå. Da vi kom hjem, begynte jeg å google denne orkideen og det viste seg at mistankene mine var riktige. Det er sprøytet inn blåfarge i planten (plante-mishandling, spør du meg). Hadde vi hatt kvitteringen, hadde vi gått tilbake og krevet pengene tilbake. Jeg synes ærlig talt at det burde stått på hyllen eller planten at den var innfarget, men det gjorde det ikke. Egentlig er denne planten hvit.

Jeg synes ærlig talt det er tull å holde på med å tilsette farge i planetene. De er jo så fine fra naturens side. Kanskje vi skal begynne å gjøre dette på dyr og. Hvem vil ikke har rosa kaniner og lyseblå marsvin løpende rundt...


Er skrekkelig uvel i dag. Våknet opp med over 20 i blodsukker. Bare jeg står blir jeg andpusten. Har satt ekstra insuling og håper at det normaliserer seg om noen timer.
Blodsukkeret mitt er rart. Av og til merker jeg det nesten ikke når det er over 20 og det kan gå så lavt at det kommer ned 1,7 uten at jeg merker det heller.

I dag er det pakking som står på planen. Vi har noen esker med skrot som skal inn til Rosendal og de må gjøres klare. Jeg tror ikke jeg kommer til å være der så veldig lenge. Jeg blir litt sliten i hodet når jeg har vært der for lenge. Dessuten vil jeg tilbake til min kjære. Det er tungt å se han dra hjem etter å ha kjørt meg inn til bygden. Dette blir jo tyngre og tyngre for hver gang. Snufs...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.