søndag 15. april 2012

Tannpine (igjen...)

Så er det på 'an igjen. Jeg har fått tannpine. Denne gangen er det i en tann som egentlig skulle vært rotfylt for leeeenge side. Det er egentlig rart at denne tanna har holdt i nesten 30 år. Jeg har bare dratt det ut siden jeg er livredd for tannleger, men jeg må vel ta en telefon til han i morgen for å få time. En ting er sikkert; jeg gleder meg IKKE...


I går var vi en tur på bystasjonen for å handle konvolutter på Clas Ohlsson. Det skulle vi aldri gjort. Vi glemte nemlig at det var messe i Grieghallen og sto 40 minutter i kø for å komme oss ut av parkeringshuset. Har aldri opplevd maken. Neste gang får vi sjekke at det ikke er noen messe. Parkeringshuset var nesten fullt.


Da vi endelig kom oss ut, dro vi til Rema i Fyllingsdalen for å handle. Det ga faktisk en god følelse av å være der, men det var bare fordi jeg skulle dra fra stedet igjen.
Jeg gleder meg veldig til temperaturen ute blir så høy at man kan sitte ute og spise. Det blir kos. Kanskje vi investerer i en grill også, vi får seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.