fredag 6. april 2012

Søvnløs

Det er ikke tale om at jeg får sove. Klokken er nå halv to på natta. Dette irriterer meg noe så inni granskauen. Har hatt litt grublerier i kveld, uten at jeg skal komme inn på hva jeg har grublet over, men jeg kan si så mye at jeg sliter med en del tunge tanker av og til.
Spesielt sliter jeg mye med selvtilliten, som på en skal fra 1 til 10, er under 0. Er så redd for å være i veien for folk, si gale ting (jeg snakker/skriver ofte før jeg har tenkt meg to ganger rundt) og hopper på konklusjoner uten å tenke på følgene.
Når skal jeg egentlig lære? Jeg tramper i salaten både titt og ofte og angrer hele tiden på ting jeg har gjort/ikke gjort, sagt/ikke sagt.

Vel vel, imellom de tunge tankene har jeg kommet over et gammelt bilde av gutten min, der han står på kaien en tidlig vårdag og vurderer om han skal hoppe uti. Jeg ble glad da jeg fant dette bildet. Jeg trodde nemlig at jeg hadde kommet i skade for å slette det.
Oscar er svært glad i å svømme, selv om han ikke tør å svømme så langt ut. Jeg har uttallige ganger vasset ut i sjøen for å hente "badepinner" som jeg har kastet litt for langt ut og som han ikke har våget å hente.
Han vet hvordan han skal få mammaen til å gjøre som han vil...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.